Home » » Παιχνίδια κυριαρχίας

Παιχνίδια κυριαρχίας

Written By Djordje on Κυριακή 13 Μαΐου 2012 | 14:02


out of the book, Roy Stuart, vol 3,Tachen@Roy Stuart
Το να αφήσετε εκείνη να διαλέξει το εστιατόριο στο πρώτο date είναι ok. Το να αφήσετε εκείνη να πάρει τα ηνία της σχέσης, πάλι είναι ok- είναι παγκοσμίως γνωστό ότι οι σχέσεις συντηρούνται από τις γυναίκες. Αλλά το να μπείτε ολόκληρος κάτω απ΄ τα φουστάνια και την εξουσία μιας γυναίκας είναι μεγάλο φάουλ. Για την ακρίβεια, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σας βαρεθεί και να σας πετάξει- αφού σας έχει ευνουχίσει.
Φυσικά υπάρχουν εκεί έξω χίλιες δυο κυριαρχικές γυναίκες, με σαφείς τάσεις να σας επιβληθούν. Δεν είναι σαδίστριες, κι ούτε είχαν πάντα θέμα με το μπαμπά. Είναι επιτυχημένες, ανεξάρτητες, δυναμικές και σέξι. Καταβροχθίζουν σωριδόν αρσενικά για να αποδείξουν την παντοδυναμία τους. Κι όταν την αποδείξουν, φεύγουν.
Το θέμα ξεκινά πολύ hot. Γνωρίζετε κάποια στιγμή την γυναίκα που σας πετά στο πάτωμα και σας αλλάζει τα φώτα, λέτε εδώ είμαστε, μέχρι που το παιχνίδι ξεφεύγει απ΄ το κρεβάτι κι εκείνη παίζει τον Κυρίαρχο και στην σχέση. Άρα πρέπει να την βγάλετε από το ρόλο. Να πάρετε εσείς τον κυριαρχικό ρόλο στο σεξ. Αλλά ξέρετε πώς θα υποτάξετε μια κυριαρχική?

Ελάχιστες γυναίκες είναι εκ φύσεως κυριαρχικές και δε μπορούν να αλλάξουν ρόλο. Οι περισσότερες είναι «διακόπτες»- έτσι λέγονται όσοι μπορούν να περάσουν από τον κυριαρχικό στον υποτακτικό ρόλο και το αντίθετο. Παίζουν με τα δυο αρχέγονα ένστικτα του Άντλερ- έλεγε ότι είναι το σεξουαλικό και, όχι το ένστικτο της επιβίωσης, αλλά της κυριαρχίας. Στον κόσμο τους υπάρχουν σκλάβοι κι αφέντες. Στον δικό σας μικρόκοσμο, που αποτελείται από δύο άτομα, οι ρόλοι θα μοιραστούν επίσης. Μια γυναίκα που πηγαίνει να πάρει τον κυριαρχικό ρόλο, το σεξ την αγριεύει. Αλλά την επόμενη φορά που θα πάει να σας πετάξει, να σκίσει το πουκάμισό σας, να ανέβει πάνω σας και να αναβοκατεβαίνει τόσο δυνατά μέχρι που το κρεβάτι να φτάσει στην εξώπορτα, αρπάξτε τα χέρια της, κρατείστε τα πίσω απ΄ την πλάτη της και ακινητοποιήστε την. Κοιτάξτε την κατευθείαν στα μάτια. Το βλέμμα είναι πολύ σημαντικό στα παιχνίδια κυριαρχίας. Όταν δυο κυριαρχικά άτομα διεκδικούν ρόλο αρχηγού, είναι ακόμη πιο σημαντικό. Δώστε της το βλέμμα που δεν της αφήνει περιθώρια επιλογής. Σφίξτε τα χέρια της μέχρι να σας παρακαλά να την αφήσετε και να σας πει ότι θα σας υποταχθεί. Όταν όντως δεν προσπαθεί πια να αντισταθεί, σηκωθείτε, ρίξτε την μπρούμυτα στο κρεβάτι, σηκώστε την φούστα της και σκίστε το εσώρουχό της.
Δέστε της τα χέρια με το εσώρουχό της. Ψιθυρίστε της στο αυτί τι πρόκειται να της κάνετε μετά, τι θα ακολουθήσει. Πείτε της πώς θα την πάρετε και πώς θα την κάνετε να ουρλιάζει όλη νύχτα. Το θέμα δεν είναι τόσο τι θα λέτε αλλά η χροιά της φωνής σας. Η φαντασίωση του εξαναγκαστικού σεξ, εκεί που δεν το περιμένει κάποια, είναι μια καλή αρχή για να αλλάξουν οι ρόλοι.
Την επόμενη μέρα, όταν επιστρέφετε από το εστιατόριο σπίτι σας με το αυτοκίνητο, αυνανίστε την μέσα στο αμάξι, αλλά απαγορεύστε της ρητά να τελειώσει εκεί. Είναι σημαντικό αυτό. Πείτε της ότι θα την βασανίστε την τόσο πολύ όταν φτάσετε που θα σας παρακαλά για οργασμό. Κρατείστε την υπόσχεσή σας.
Σε όλα τα επόμενα σεξ, πρέπει να την «βασανίζετε». Δέστε την και διεγείρετέ την τόσο πολύ ώστε να σας παρακαλά να μπείτε μέσα της. Το θέμα είναι να σας το ζητήσει με λόγια, να σας παρακαλέσει. Και μόνο όταν σας έχει παρακαλέσει αρκετά μπορείτε να της δίνετε οργασμό. (Δέκα φορές είναι καλά).
Στα σεξ όπου δεν είναι δεμένη, θα πρέπει να οδηγείτε εσείς τα χέρια της. Οι κυριαρχικές κάνουν ότι θέλουν να κάνουν, κι όταν το θέλουν. Αλλά πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος ακολουθεί. Όταν βάζει τα χέρια της στα μαλλιά σας και σας φέρνει κοντά της κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου φιλιού, βγάζετε τα χέρια απ΄ τα μαλλιά σας και τα βάζετε γύρω απ΄ το λαιμό σας. Το ίδιο βγάζετε τα χέρια της από περιοχές που χαϊδεύει στο σώμα σας και τα βάζετε σε άλλα σημεία. Μην της επιτρέψετε ποτέ ξανά να συμπεριφέρετε στο σώμα σας σα να είναι δικό της. Αντίθετα, εσείς να συμπεριφέρετε σα να εξουσιάζετε το σώμα της και να το δηλώνετε με λόγια την ώρα του σεξ. Ότι την εξουσιάζετε.
Όταν οι γυναίκες χάνουν το κοντρόλ, αποδεδειγμένα οι οργασμοί τους έρχονται από την άλλη διάσταση του σημείου e (emotional) στον ψυχισμό τους. Η κίνηση ματ είναι να μην τελειώσετε, να μπορέσετε να κρατήσετε την εκπσερμάτυσή σας. Όσο περισσότερο μπορείτε. Πρέπει να δείξετε ότι έχετε μεγαλύτερο κοντρόλ από εκείνη, αυτό είναι το θέμα δηλαδή. Και να κινείτε πάντα εσείς το παιχνίδι, πώς θα πάει το σεξ, πού θα γίνει, πώς, με τι εγκεφαλικά ταξίδια. Πάντα ο κυριαρχικός είναι το μυαλό και ο υποτακτικός ακολουθεί, ποτέ το αντίθετο.
Πάντως όσοι άντρες φίλοι μου κατάφεραν να υποτάξουν μια κυριαρχική γυναίκα, λένε να είστε έτοιμοι για το καλύτερο σεξ της ζωής σας.

(δημοσιεύτηκε στο STATUS)
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger