Home » » O αυνανισμός είναι ο πιο καλός φίλος της single

O αυνανισμός είναι ο πιο καλός φίλος της single

Written By Djordje on Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 | 09:11


out of the book Pussy Cats, Taschen


Η Μαρίζα ήρθε ταραγμένη στο σπίτι μου. «Έκλεισα επισήμως έξι μήνες χωρίς σεξ» μου ανακοίνωσε. «Έξι μήνες που δεν μου αρέσει απολύτως κανένας για να μπω στον κόπο να κάνω σεξ μαζί του. Και ξέρω τί φταίει: ο πολύ αυνανισμός! Έχω βολευτεί!». Θα έμεινα πέντε λεπτά με βλέμμα στο υπερπέραν, ψάχνοντας το «κάτι σωστό» για να πω σε αυτή την περίσταση. Σίγουρα, ο αυνανισμός έχει πολλά καλά -όπως ότι δεν χρειάζεται να μακιγιαριστείς και να ντυθείς πριν. Αλλά έχει και κακά; Προσωπικά θα ήμουν πολύ προσεκτική με το να ρίξω οποιοδήποτε σφάλμα στον αυνανισμό. Ο αυνανισμός είναι πάντα εκεί για σένα. Όταν είσαι μόνη ή όταν είσαι horny. Πραγματικά εγώ εύχομαι να είχα κι άλλους τέτοιους φίλους σαν τον αυνανισμό…
«Αλλά αν με το να έχεις έναν τόσο καλό φίλο, βολεύεσαι, και δε μπαίνεις καν στην διαδικασία να ψάξεις και για άλλους φίλους, μπα, αυτό δεν το πίστεψα ποτέ…» κατέλειξα. Έψαξα στην βιβλιοθήκη μου βιβλία για τον αυνανισμό- «how to» τα περισσότερα, δηλαδή εγχειρίδια με τεχνικές αυνανισμού. Γιατί μπορεί κάποτε ο αυνανισμός να ήταν κάποτε θέμα ταμπού, και οι φήμες να έλεγαν ότι προκαλεί από τύφλωση μέχρι νανισμό, αλλά η παλιά «αμαρτία» και μεγάλη ενοχή, σήμερα έχει εξελλιχθεί σε κάτι σαν θεραπεία. Ένα σωρό εγχειρίδια σου δείχνουν πια πώς να αυνανίζεσαι αξιοπρεπώς και απαρριθμούν τα καλά του αυνανισμού στην υγεία. Όμως δεν έψαχνα κάτι για την υγεία της Μαρίζας – η οποία προφανώς θα μας θάψει όλες- έψαχνα τα “Σεξουαλικά Μυστικά”, ένα βιβλίο με ανατολίτικες τεχνικές.
Η ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ
Oι ταοϊστικές και ταντρικές διδασκαλίες συμφωνούσαν πάντα ότι «το σπέρμα είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχει ένας άντρας» και δεν πρέπει να σπαταλιέται άσκοπα γιατί μαζί με το σπέρμα χάνει ζωτική ουσία. Οπότε αποθάρρυναν την «άσκηση του αυνανισμού με εκσπερμάτωση» για τους άντρες. «Όταν ένας άντρας ζει απομονωμένος από γυναίκες, πρέπει, σύμφωνα με τα κείμενα» διάβαζα στη Μαρίζα, «να εξασκεί Γιογκικές στάσεις, ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμό για να μετασχηματίζει τη σεξουαλική του ενέργεια. Η Γιογκική στάση της στήριξης στο κεφάλι, η βαθιά αναπνοή και η επανάληψη των Μάντρα βοηθούν να μετασχηματιστεί η σεξουαλική του ενέργεια». Η Μαρίζα γύρισε τους βολβούς των ματιών της. «Πες το μου ότι για να μην αυνανίζομαι πρέπει να στέκομαι ανάποδα με το κεφάλι στο πάτωμα. Τέλως πάντων, υπάρχει κάποιο μάντρα που σε κάνει να μην θέλεις να αυνανίζεσαι;» Όχι. Εκεί που ήθελα να καταλήξω ήταν στην παράγραφο της διαφοράς μεταξύ αντρικού και γυναικείου αυνανισμού. «Η πρωταρχική διαφορά είναι το απεριόριστο απόθεμα ουσίας Γιν» που διαθέτει η γυναίκα σε σύγκριση με την περιορισμένη ουσία Γιανγκ του άντρα. «Το γυναικείο σώμα επανεφοδιάζεται και τα ζωτικά του στοιχεία ισορροπούν στο τέλος κάθε σεληνιακού κύκλου». «Μπα» λέει η Μαρίζα, «πότε δηλαδή είναι ο σεληνιακός κύκλος που γεμίζει το ρεζερβουάρ με Γιν», «κάθε μήνα» λέω εγώ, άρα κίνδυνος δεν υπάρχει για τις γυναίκες- αντίθετα! «Ο αυνανισμός βοηθά τη γυναίκα να καλλιεργήσει τον ερωτισμό της και να μάθει να ευχαριστεί τις θεότητες που κατοικούν μέσα της» συμφωνούν παρακάτω κείμενα τάντρα και ταό. «Με άλλα λόγια» λέω στη Μαρίζα, «για να θέλεις να κάνεις σεξ, οφείλεις να αυνανίζεσαι, άρα μην ανησυχείς, είσαι σε καλό δρόμο!» Κι εξάλλου, πώς να διατηρήσεις την σεξουαλική σου υγεία και την επαφή με το σώμα σου τις περιόδους που είσαι single; «Το αριστερό χέρι δε, είναι σαν ξένο» συμπληρώνει η Μαρίζα και ξεκινά να αναλύει μια τεχνική που δεν είναι της ώρας να αναφέρω.
XEIΡΟΤΕΧΝΙΕΣ
Φυσικά ακόμη και σήμερα, οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να μην αυνανίζονται ή τουλάχιστον έτσι απαντούν στις έρευνες. Στις πέντε γυναίκες η μία αυνανίζεται- οι άλλες τέσσερις ή λένε ψέματα ή όντως δεν αυνανίζονται. Την ίδια στιγμή, το 95% των αντρών λένε ότι αυνανίζονται στις έρευνες (και μόνο το 5% λέει ψέματα) εξαντλώντας το Γιανγκ τους! (Έτσι δεν έχουν στύση μετά, μην ακούτε άγχος επίδοσης και τέτοια….) Όλα αυτά, χρόνια μετά το «Our Bodies, Ourselves», το coffee table book που έγινε η βίβλος της γυναικείας σεξουαλικότητας και υποτίθεται έφερε επανάσταση στον γυναικείο αυνανισμό- το έχω κι εγώ στο τραπεζάκι του σαλονιού μου αυτό, όχι στην βιβλιοθήκη μου, να φαίνεται… Αλλά και όλοι οι sexperts, από τους σεξολόγους Masters & Johnson μέχρι τη δρ. Ρουθ, όλοι οι άνθρωποι που επηρέασαν τον τρόπο που κάνουμε σήμερα σεξ, μίλησαν για τα καλά του αυνανισμού. Έτσι βγήκαν στην αγορά ξανά τα ερωτικά βοηθήματα που βοηθούσαν τις γυναίκες στον αυνανισμό… Γιατί μην ξεχνάμε ότι και οι αρχαίες Ελληνίδες είχαν τους ολίσβους (ομοιώματα πέους από δέρμα ζώων) αλλά και οι αρχαίες Ασιάτισσες είχαν το χαρικάτα, φτιαγμένο από ξύλο, κέρατο, ή καύκαλο χελώνας- αν ήταν παντρεμένες ήταν ένα ακριβές αντίγραφο του πέους του άντρα τους ο οποίος πόζαρε για να φτιαχτεί το χαρικάτα κι ύστερα χάραζαν και το όνομά του πάνω.
Στην βικτωριανή εποχή άλλαξαν τα πράγματα και ο αυνανισμός απαγορεύτηκε μαζί με το σεξ. Η υστερία χτυπούσε ανελέητα τον γυναικείο πληθυσμό και η ζωή τότε μιας γυναίκας με τούρμπο ορμονικό σύστημα ήταν “πού σε πονά και πού σε σφάζει”. Κατάθλιψη, πόνος στην κοιλιά, κράμπες, πονοκέφαλοι, ακατάσχετη αιμοραγία ή διακοπή της περιόδου, ήταν μερικά από τα συμπτώματα της υστερίας.
«Άρα αποκλείεω να πάθεις ποτέ κράμπα» έλεγα στη Μαρίζα, τονίζοντάς της ότι η κούραση των γιατρών που αναλλάμβαναν το περιβόητο μασάζ (τότε απαγορεύονταν να αυνανιστούν μόνες τους οι γυναίκες για να μην μείνουν νάνοι) ήταν τέτοια, ώστε το να είσαι θεραπευτής ήταν η δουλειά που δεν ήθελε κανείς! «Μπα τι λες» μου λέει η Μαρίζα «αυτή είναι η δουλειά των ονείρων του πρώην μου, την έκανε τσάμπα άλλωστε σε όλες αυτές με τις οποίες με απάτησε».
Tespa. Για αυτό το μασάζ και για να μην κουράζονται οι θεραπευτές κατασκευάστηκε και ο πρώτος δονητής, ηλεκτρομαγνητικός στην αρχή, ο οποίος ήταν ιατρικό εργαλείο. Χρησιμοποιήθηκε όμως στα πρώτα ερωτικά blue movies του βωβού κινηματογράφου κι από εκεί και πέρα βρήκε τον δρόμο του στο εμπόριο. Ο αυνανισμός στο πέρασμα των χρόνων αποδείχτηκε ο μόνος τρόπος για να βρουν οι γυναίκες τον οργασμό τους- και να τον δείξουν στους άντρες. Οργασμός από απ΄το σημείο G, από την κλειτορίδα, από τον τράχηλο, είναι φλέγοντα θέματα που μόνο κατά τον αυνανισμό μπορεί να διερευνήσει ένα κορίτσι σήμερα. Γιατί έτσι και δεν έχει βρει μια γυναίκα τον οργασμό της στο σεξ σκέφτεται πάντα μπεζ («τον ταβάνι θα το βάψω τελικά μπεζ») και γενικά βαριέται που ζει. Και γι΄αυτό βγήκαν όλα αυτά τα how to βιβλία που σκοπό έχουν να μας κάνουν master στον αυνανισμό. «Εγώ πάω κι αυτοδίδακτη για doctora» λέει η Μαρίζα αλλά τότε βγάζω ένα pocket book που λέει εκτός από τις γνωστές τεχνικές για G, κλειτορίδα κλπ, την τεχνική «αριστερά-δεξιά».
«Αυτήν την κίνηση δεν την ήξερα» λέει η Μαρίζα έκθαμβη κι αρπάζει το βιβλίο. Στις σελίδες του υπάρχει μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία, ότι οι γυναίκες έρχονται πιο εύκολα και πιο πολλές φορές όταν τα πόδια τους είναι ζεστά. «Θα αυνανίζομαι αριστερά- δεξιά φορώντας μάλλινες κάλτσες» λέει η Μαρίζα, «πολύ kinky αυτό!». Και τότε θυμάται να μου πει τις πιο kinky φαντασιώσεις που κάνει κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Τη μια είναι η Κοκκινοσκουφίτσα που πέφτει θύμα αεροπειρατίας και μετά από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων βιάζεται από τον Άγιο Βασίλη, την άλλη είναι η Jenifer Anniston που κάνει σεξ με τον Vin Disel ενώ παρακολουθούν οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ- οι συνδιασμοί είναι ανεξάντλητοι. «Μερικές φορές ξεφεύγω τόσο πολύ που με πιάνουν ενοχές» λέει η Μαρίζα αλλά «οι ενοχές είναι ο χειρότερος σύμμαχος για τον αυνανισμό» λέει ρητά το άλλο βιβλίο, με τις ανατολίτικες τεχνικές. «Η ψυχική στάση στη διάρκεια του αυνανισμού έχει τεράστια σημασία. Προσφέρτε την απόλαυσή σας στον Άρχοντα Σίβα, που τον οραματίζεστε με το μάτι του νου».
Έτσι η Μαρίζα δεν έκοψε τον αυνανισμό, αλλά τον εμπλούτισε με την τεχνική αριστερά-δεξιά, μάλλινες κάλτσες στα πόδια και τον Θεό Σίβα για φαντασίωση. Ο οποίος Θεός Σίβα δεν πρέπει να ήταν και πολύ hot, γιατί πολύ γρήγορα η Μαρίζα άρχισε ξανά και τα dates. Ή αυτό ή ανυπομονούσε να δείξει κάπου τα αποτελέσματα της σκληρής προπόνησης.
(δημοσιεύτηκε στην στήλη  Sex ‘n The Single Girl του περιοδικού Cosmopolitan)
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger