Home » » Παγκόσμια Ημέρα Πεολειχίας - 10 Μυστικά

Παγκόσμια Ημέρα Πεολειχίας - 10 Μυστικά

Written By Djordje on Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 | 08:00


pipes kai tsimpoukia
Η καλή πίπα θέλει τέχνη, μεράκι και συνεχή ενασχόληση για να διατηρείτε σε φόρμα μια γυναίκα έτσι ώστε να προσφέρει την μέγιστη σεξουαλική απόλαυση σε έναν άντρα.

1. Έπεσες σε πρωτάρα που τώρα μαθαίνει πως να κάνει καλές πίπες. Θέλει προσοχή, και τρυφερότητα. Πες της να κρατά το πέος σου σαν να είναι παγωτό.Με το ένα χέρι το κρατάει,και το γλύφει όπως το παγωτό. Μην φοβάσαι δεν θα λιώσει!
2. Καλό είναι να σε κοιτά στα μάτια όταν κάνει πίπα. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται. Άλλωστε σε εμάς τους άντρες μας αρέσει να μας κοιτάνε όταν μας κάνουν πίπα.
3.  Τελείωσες στο στόμα της? Να μην τρέχει στην τουαλέτα να τα φτύσει αλλά να τα καταπιεί, και με τα ένα χέρι να σου κάνει μασάζ στους όρχεις.Είναι φανταστική εμπειρία.
4.  Με το ένα χέρι κρατά τον ανδρισμό σου και με τα άλλο μπορεί να σε γρατζουνάει αν έχει μακριά νύχια στα πόδια η τα οπίσθια σου. Προσεκτικά όμως ε, να μην σε ματώσει ΄-)
5. Έλεγχε την δύναμη του ρουφήγματος, ούτε πολύ δυνατά, ούτε πολύ χαλαρά. Να έχει ρυθμό, και να σε κάνει να νιώθεις ωραία.
6. Ας παίξει με τα μπαλάκια σου γλείφοντας τα παράλληλα. Είναι ωραία να νιώθεις μια ζεστή γλώσσα εκεί κάτω να σε περιποιείται.
7.   Ζήτησε της να μην χρησιμοποιεί χέρια. Μόνο με το στόμα, αν είναι καθηγήτρια θα σου μάθει κόλπα που θα τα θυμάσαι μια ζωή
8. Δοκίμασε το κόλπο με το νερό. Ας πάρει η γυναίκα μια γουλιά νερό της βρύσης στο στόμα της και μετά να βάλει το πέος σου μέσα. Η αντίθεση της δροσιάς του νερού με την καυτή της γλώσσα θα σε ξετρελάνει.
9.   Για προχωρημένους μόνο. Όταν σου κάνει την πίπα μπορεί να σου βάλει ένα δάχτυλο στον ποπό σου. Επίσης μπορεί να γλύψει ηδονικά την περιοχή από τους όρχεις μέχρι την κωλοτρυπίδα. Εκεί βρίσκετε το σημείο G στους άντρες και η ενασχόληση μαζί του δίνει μεγάλη απόλαυση.
10. Για πιο kinky καταστάσεις πες στην κοπελιά σου να σε φτιάξει μιλώντας σου πρόστυχα την ώρα που σου κάνει την πίπα. Η ζεστασιά της γλώσσας της καθώς και οι λέξεις θα σε καυλώσουν πολύ.
Αν τίποτε από τα παραπάνω δεν γίνουν σωστά και απογοητευτείς τελείως βάλε αρωματικό καπνό στην πίπα σου και άναψε της. Εκείνη ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει…


Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger