Home » » Η Δούκισσα της Alba στο Photoshop !

Η Δούκισσα της Alba στο Photoshop !

Written By Djordje on Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 | 12:23



Η φωτογραφία είναι από ΕΔΩ Ο ιστότοπος Huffington Post Ellie Krupnick ήταν ο πρώτος που ποστάρισε το «γεγονός» του γάμου της στις : 5 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 AM ET και ανανεώθηκε στις 06:31 PM ET.
Η εργασία της χρήσεως του Photoshop σύμφωνα με το άρθρο της miastala.com “Photoshop techniques of Wiolawa” http://miastala.com/s/archives/18422 έγινε από την Robin του φόρουμ http://s6.zetaboards.com/Free_Thinkers/forum/33031/
Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, η Μαρία ντελ Ροζάριο Καγιετάνα Αλφόνσα Βικτόρια Γιουτζένια Φρανσίσκα Φιτσ – Τζέιμς Στιούαρτ ι ντε Σίλβα έχει περισσότερους τίτλους από οποιονδήποτε ευγενή στον κόσμο, καθώς είναι επτά φορές δούκισσα, 22 φορές κόμισσα και 24 φορές μαρκησία. Ως επικεφαλής του ηλικίας 539 ετών Οίκου των Αλμπα, μεταξύ των προνομίων της είναι και το να μην χρειάζεται να γονατίζει μπροστά στον πάπα και να μπορεί εάν το επιθυμεί να μπει καβάλα σε άλογο μέσα στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης,
Η Doña María del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y Silva, απόγονος του βασιλιά James VII της Σκωτίας, είναι η 18η δούκισσα ή αλλιώς αρχηγός της Βουλής της Alba και μάλιστα, η τρίτη γυναίκα που φέρει τον τίτλο από μόνη της! Γεννήθηκε στο Μέγαρο Liria στις 28 Μαρτίου 1926, ως το μοναχοπαίδι του Don Jacobo Fitz-James Stuart y Falco -17ου δούκα της Άλμπα- και της Dona Maria del Rosario de Silva y Gurtubay -9ης μαρκησία του San Vicente del Barco- ενώ νονά της ήταν η βασίλισσα Victoria Eugenia της Ισπανίας.
Ο γάμος έλαβε χώρα το πρωί στο παρεκκλήσι ενός από τα παλάτια της Δούκισσας, στο Dueñas Palace στην Seville. Φυσικά παρέστησαν πολλοί Ισπανοί υψηλού προφίλ μαζί με τα παιδιά της.
Στην επεξεργασία με τα φίλτρα solarize και finding edjes του Photoshop, μεταξύ άλλων, φαίνεται μια γυναίκα με δεσμά στο μέτωπο της, και στο σαγόνι της δυο φιγούρες η μια πάνω στην άλλη !
Όσοι έχετε μελετήσει το θέμα της ανακαλύψεως των Επικυρίαρχων, μέσα από την φωτογραφία έχετε ένα θέμα προς μελέτη.
Οι υπόλοιποι μπορείτε να πεθάνετε στα γέλια, είναι και αυτό κάτι στην εποχή της μαυρίλας που ζούμε.
Ο πλανήτης ανήκει σε αυτά τα όντα, είναι οι επικυρίαρχοι. Αν πιστεύετε πως ο άνθρωπος είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας είναι γιατί έτσι σας εκπαίδευσαν, σας το εμφύτευσαν και απλά το πιστεύετε, ακόμη κι αν μπροστά στα μάτια σας παίζεται άλλη ταινία. Ακόμη κι αν τους δείτε να μεταμορφώνονται μπροστά σας, εσείς θα εξακολουθήσετε να πιστεύετε τις εμφυτεύσεις σας.
Δεν έχουν άδικο που μας αποκαλούν “μαϊμούδες” και γελάνε μαζί μας.
Αν θέλετε να κάνετε μια αρχή, σταματήστε να πιστεύετε και αρχίστε να ψάχνετε και να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. Μόνο η γνώση θα σας δείξει αυτά που οι εμφυτεύσεις σας, σας κρύβουν.
Από την άλλη μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε, και απλά να συνεχίσετε τον ύπνο.






Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger