Home » » ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...PT.5

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...PT.5

Written By Djordje on Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 | 11:07



Επόμενη κάρτα "ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ" ΧΑΧΑΧ ρε που πάνε και τα βρίσκουνε ρε?? Γίνονται αυτά μωρέ ...εεεε γίνονται?














Επομενη κάρτα "κρυσταλινο κρανιο" Γνωστό παγκόσμια για την παραφιλολογία του το θέμα!..Τώρα αν θα καταφέρουν να αναδείξουν κάτι νέο σε αυτή την ιστορία που θα τους εξυπηρέτηση ..θα τους βγάλω το καπέλο!















Επόμενη κάρτα "Αγρογραφηματα"
Σίγουρα στο σενάριο της εισβολής των εξωγήινων ...γίνει δε γίνει στην πραγματικότητα...δηλαδή παίξουν δεν παίξουν τα blue beam projects θα εμπλέξουν τα αγρογραφηματα σαν ..είτε μηνύματα είτε σημάδια ..είτε εξωγήινη γλώσσα κοκ...Δεν λέω ότι δεν είναι ...απλά λέω μιας και είναι ...γιατί δεν το αποδέχονται τοσo καιρό?














Επόμενη κάρτα ΄΄Βραβείο υπηκοότητας΄΄
Να αναφερθώ για το θέμα μεταναστών ??...ας μην το κάνω καλύτερα !!














Επόμενη κάρτα "χαρισματικος Ηγετης"
Ξανθούλης άρα δεν είναι ο Ομπαμα ...βεβαία έχουμε ακούσει για κάτι κληρονόμους μεγάλων οικογενειών που τους προετοιμάζουν για να τους αναδείξουν σαν τους τεράστιους !!! Από την άλλη να θυμάστε και τον καραγκιόζη να βάλουνε να τον παίζουν όπως πρέπει τα ΜΜΕ ..πάλι χαρισματικός θα είναι!!













Επόμενη κάρτα¨"καλωδιακη τηλεοραση"
Είναι γνωστός ο ρόλος των ΜΜΕ στην προσπάθεια φυλάκισης του πλανήτη! Ισως στο άμεσο μέλλον να δούμε κάποιο γκρουπ από τους ξεπουλημένους να αλλάζει ύφος και να προσπαθεί να κερδίσει πάλι τους ανθρώπους ...αλλά προσοχή και αυτό στημένο θα είναι!















Επομενη καρτα "το βιβλιο το κελλς"
Παράξενη κάρτα που μιλάει για ένα βιβλίο γνώσης ..ίσως να έρχεται στο μέλλον μια μεγάλη ανακάλυψη που θα κάνει την πίστη των ανθρώπων να ταρακουνηθεί. Επίτηδες δεν αναφέρω βιβλία και πλάκες που πρόσφατα ανακαλύφτηκαν με αντικείμενο την πίστη κοκ...Πιστεύω οτι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο..















Επόμενη κάρτα ΄΄Νεαροί βλαστοί αγοριών΄΄
Δεν είμαι σίγουρος ότι η μετάφραση είναι η σωστότερη αλλά απο την εικόνα λαμβάνω ένα νέο αγόρι σαν πρόσκοπο ...και παίρνω την αίσθηση ότι αυτή η κάρτα μιλάει για την πλύση εγκεφάλου στους νέους και τα παιδιά...την προσπάθεια σβησίματος της ιστορίας ..και την δημιουργία νέων σκλάβων που θα έχουν την αίσθηση ..της απόλυτης ελευθερίας τους!!!


















Επομενη καρτα ΄΄Αίμα, κόπος, δάκρυα και ιδρώτας΄΄
Σας θυμίζει ίσως τον εαυτό σας ...για όλα αυτά που χάσατε και θα χάσετε στα επόμενα χρόνια? Η παγκοσμιοποίηση έρχεται και δεν θα σταματήσει πανω σε κανένα ανθρώπινο δικαίωμα!! Εκτός και αν πρώτοι σπάσουμε ...αν το γραναζι μας κολλήσει πρώτο μέσα στην κρεατομηχανή τους!!






















Επόμενη κάρτα "Η τραπεζα της Αγγλιας"
Αυτή η κάρτα δείχνει την μαμά των τραπεζών..η καλύτερα το ένα παρακλάδι της παγκόσμιας ληστοσυμμορίας ! Τώρα ότι εχει άμεση συμμέτοχη στο απίστευτο έγκλημα της παγκόσμιας κρίσης νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρω..




























Επόμενη κάρτα ΄΄Αστραπιαίος πόλεμος΄΄
Πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλέον φοβούνται ένα τέτοιο σενάριο...λίγο πολύ όλοι μας έχουμε αισθανθεί,νοιώσει ότι ένα ξαφνικό γεγονός έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί!
























Επόμενη κάρτα "Το πεπρωμένο μου περνά πάνω από το δόγμα σου" Άλλη μια κάρτα που δείχνει μια μελλοντική σύγκρουση της πνευματικότητας με τον υλισμό η την ιδεολογία. Το σίγουρο είναι ότι οι κάρτες αυτές προβλέπουν η προετοιμάζουν για μια σύγκρουση δυο αντίθετων δυνάμεων που δεν ανήκουν σε πολιτική η σε στρατό αλλά σε επίπεδα πιο βαθιά μέσα στην συνείδηση μας η στο μυαλό μας ανάλογα που ανήκουμε....Τελικά η αιωνία μάχη μεταξύ πάγου και φωτιάς δεν έχει τελείωση ...και μάλλον έρχεται να κορυφωθεί στις μέρες μας!

















Επόμενη κάρτα ΄΄Αντιπυρηνικά ενεργά στελέχη΄΄
Πόσο κοντινή είναι αυτή η κάρτα στο σήμερα ! Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι παγκόσμια μετά από τα γεγονότα στην Ιαπωνία ο ακτιβισμός και η αντίδραση στα πυρηνικά θα κορυφωθεί! Άλλη μια κάρτα του παιχνιδιού που πέφτει απολυτά μέσα ...προβλέποντας πάλι ένα όλεθρο!


















Επόμενη κάρτα " Καλές ψηφοφορίες" Μέσα από τα ψεύδη στοιχεία των αριθμών και των γκάλοπ κατορθώνουν να ξεφουσκώνουν την πραγματικότητα και να μας υπνωτίζουν δημιουργώντας μια ψεύτικη κατανόηση του τι πραγματικά συμβαίνει η τι πραγματικά οι συνάνθρωποι μας θέλουν













Επόμενη κάρτα " Η εκκλησιά της βιαιολογιας" . Δυνατή κάρτα που αναφέρεται στην βια σε σχέση με την πίστη. Δείχνοντας έναν νεαρό καρφωμένο στο στήθος με έναν σταυρό. Για έμενα σηματοδοτεί 100% την αρχή του θρησκευτικού πολέμου παγκόσμια...σήμερα που το γράφω αυτό το άρθρο διάβασα για 11 νεκρούς χριστιανούς στην Αίγυπτο σε μάχη με μουσουλμάνους.
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger